Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?

In jos 
+15
Fake&Gay
Alecsss
zeffy
imbA
Scyter_X
XtC-Ice~
Rainbow-_-Lord
RGC|g3ronimo
defusing[RO]
debil
ninehundred
Sebiustien
paulino27
eKto
warkile
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Manu1337
EXP Level 1
EXP Level 1
Manu1337

Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Super   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Sept 11, 2010 3:47 am

Super tare multumim pe acesta "staff-ului" tinetio tot asa a fost o Idee buna cand ati creat acest program numai ca problema este ca de multe ori Cadem din joc
Sus In jos
Alecsss
EXP level 7
EXP level 7
Alecsss

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Sept 12, 2010 2:10 am

Fake sper sa gasesti o cale de mijloc sa uitam de multe cacaturi...Smile
Nu iti va mai cadea ... deja e serv instalat si merge MULT mai bine! Smile
aduceti lume!
Sus In jos
Biskrem
EXP Level 1
EXP Level 1
Biskrem

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Sept 12, 2010 4:10 am

RGC este o comunitate frumoasa...bine organizata si stafful foarte intelegator pot spune...dar voi vreti sa se adune cati mai multi playeri...ca sa fie cati mai multi ar trebuii sa nu mai banati atata pt ca un player a fakut odata feed...etc pt ca asa ii pierdeti ...fiti umpic mai mult decat intelegatori...nu cred ca ati fakut aceasta platforma numa pentru playeri PRO...toti am inceput sa jucam dota de la 0....daca ati da mai putine banuri si ati fi mai intelegatori va spun sigur ca am fii cam jumatate de playeri cati sunt pe garena:D

Scz de off
Sus In jos
paulino27
EXP level 8
EXP level 8
paulino27

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Sept 12, 2010 4:17 am

Asa e man nu dam ban pentru orice prostie(flame)iar pt leave trebuie pentru ca na daca nu se ajunge ca pe garena,oricum e doar 2 zile dupa care se poate intoarce si poate juca linistit pe room.Pentru leave iara nu se da ban daca ia cazut netu sau ia picat curentu.Oricum incercam sa dam cat mai putine banuri asta e clar!
Sus In jos
XtC-Ice~
EXP Level 4
EXP Level 4
XtC-Ice~

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Sept 30, 2010 10:00 pm

Parerea mea e ca chiar si acum dupa cv timp trecut e destul de departe de garena in special la capitolul leave unii fiind speriati de pierderea a 10 puncte.Very Happy
Sus In jos
Alecsss
EXP level 7
EXP level 7
Alecsss

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 01, 2010 7:20 pm

Incercati sa faceti toti spam...sa intre multa lume...trebuie adusa multa llume pe ro public...
Ro liga ii voi da drumu curand !
acolo vor intra doar jucatorii cu high skill si vor fii multe diferente !
Sper sa va simtiti mai bine aici ca pe garena si acesta sa fie si motivul pentru care va invitati prietenii aici ! Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?   Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff? - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Ce parere aveti despre RGC-Romania si Staff?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» RGC-ROMANIA recruteaza STAFF !!!
» Glume despre DotA
» Cum sa joc pe RGC Romania
» [LADDER] - Romania
» Reguli Romania Higher

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Romania :: Discuti generale-
Mergi direct la: